Loading...
HET HUIS JAMEELA | BULGARIJE 2018-02-05T20:15:13+00:00

Vakantie in Bulgarije

Bulgarije, waar een unieke combinatie van adembenemende natuur, eeuwenoude cultuur en gouden zandstranden op jou wachten om ontdekt te worden. Bulgarije ligt in het hart van de Balkan op het kruispunt van Europa en Azië en kent een rijke, maar ook veelbewogen geschiedenis waarvan nog allerlei sporen te vinden zijn.Wanneer ik denk aan Bulgarije voel ik rust, éénvoud, hartelijkheid, schoonheid, armoede maar ook veel energie!
Een verblijf in dit land is een healing voor jezelf. Word via de natuur wie je van nature bent! De wandel- yoga- schilder- meditatie workshops helpen jou op weg naar het diepere in jezelf. Je levenskracht, je innerlijk vuur.
Ons domein CAINAC wat betekent de BRON ligt in het dorpje Balkanski waar de tijd bleef stilstaan. Waar de haan nog mag kraaien, de hond nog mag blaffen, de schaapherder je vriendelijk begroet en het paard en de kar nog een vervoermiddel is

Ontdek het vanuit een godvergeten dorpje Balkanski waar de tijd is blijven stilstaan.

__________________
De vakantiewoning


Onze vakantiewoning”JAMEELA” wat betekent mooi van binnen en van buiten is een recente nieuwbouw (sinds 2017 in gebruik) . Ze beschikt over 15 slaapplaatsen (5 kamers met douche), een moderne keuken, zithoek,… zwembad en vooral rust!
Onze doelstelling is mensen begeleiden op hun innerlijke tocht, alsook vakantieweken. Je kan de woning ook in zijn totaliteit huren.
Betaalbare vakanties. Wij betrekken de plaatselijke bevolking bij ons project zodat ook zij er beter van worden.

DE PUURSTE VORM VAN ONTSPANNING
DE CURSUS START WANNEER JE TERUG THUIS BENT…

De Vakantieworkshop

Mijn grote passie is mensen begeleiden op hun weg naar herkenning. Wie ben je, wat wil je? In onze huidige maatschappij is het een kunst om nog één te zijn met jezelf. Onze samenleving stelt niet zoveel voor vliegen, springen en weer doorgaan! Tot we op het punt komen ons zelf te verliezen. Zonder goed te beseffen zijn we de moderne slavernij! Wil jij dit nog langer? Of wil je bewust kiezen voor het leven!

Ik besef in Bulgarije en ook in de woestijn…wij hebben een heel moderne keuken maar zij hebben het vuur. De passie, de tijd, de rust, een samenleving die vanzelfsprekend is.

De samenhorigheid en de vriendschap stroomt gewoon. Hun lach raakt je omdat het nog voortvloeit uit gelukzaligheid. Een poosje vertoeven in zo een land is op zichzelf al een healing. Laat je raken door de eenvoud.

Een week kiezen voor jezelf is geen ego maar een mooi cadeau voor jezelf en je omgeving. Kiezen voor jezelf is kiezen voor de wereld. Verruim je bewustzijn en help op die manier de wereld naar een hoger niveau. Wat je voor jezelf kan, kan je ook voor iemand anders! Spring!

De workshop’s hebben steeds een ander thema en vind je in de agenda.

Activty workshops

Wat kan je verwachten in deze vakantie:

Onder leiding van Eddy Copers en Rudi Van Onderbergen. Deze reis start vanuit Roemenië, lang de kust en eindig in Balkanski.

Het is een reis met als centraal thema “de natuur”  en in het bijzonder vogels maar ook vlinders, planten, reptielen, zoogdieren, enz  en het fotograferen van al dit moois.

Deze reis gaat door van 11 mei tot 24 mei 2018.

Meer info

Bulgarije, waar een unieke combinatie van adembenemende natuur, eeuwenoude cultuur wachten om door jou ontdekt te worden. Hou je van 70 jaar terug in de tijd? Een plaats waar de tijd bleef stilstaan? Een land waar de schaapherder je vriendelijk begroet, een vervoermiddel nog paard en  de kar is, waar de haan nog mag kraaien en de hond nog mag blaffen. Hou je van wandelen, zwemmen, een spelletje petanque, de stilte, natuur spotten, de rust en een vleugje cultuur? Hou je van een kleine groepsreis op een super locatie dan is dit zeker iets voor jou. Laat je eveneens verwennen door de Bulgaarse keuken zodat al je zintuigen genieten. En ontdek  zo via de schoonheid van de natuur wie je van nature bent! 

Meer info

Zon, zon, zon,…Een week genieten in alle rust, tijd voor jezelf, shoppen in leuke steden, genieten van lekker eten op stap gaan wanneer je zin hebt of lekker lui aan het zwembad, massage, een boek, en zo kunnen we doorgaan… Kortom een week die je verdient om helemaal te herbronnen!

Meer

Samen op vakantie. We bieden een mooi programma aan voor de volwassenen, voor de kinderen (volgens leeftijd ook aan tieners wordt er gedacht) en ook samen. Maar er is ook voldoende tijd om eigen initiatieven te nemen of te niksen.

Meer

Wandelen, zwemmen, uitstapjes, spelen op de straat, een spelletje petanque of ping pong? Kijken vanuit een luie hangmat, genieten van wat er is, lekker eten en de zon! Gaan en staan waar jezelf wilt. Wat verlang je meer ?  Hotelservice in een vakantiewoning met gelijkgestemden. Dit alles aan een betaalbare prijs ! Graag stel ik ons huis een week ter beschikking in dit thema ” SAMEN GENIETEN”.

Meer

Mama’s druk eens op de pauzeknop!

Moeder ben je vanaf dat je zwanger wordt. Of je nu ééntje hebt of 5, elke dag staat in het teken van zorgen voor: koken, wassen, organiseren en vooral je aandacht verdelen en dan ook nog eens uit werken. Wij kennen het allemaal. Duw eens op de pauzeknop want dit weekend staat helemaal in het teken van rusten, opladen, je laten verwennen. Kortweg een weekend helemaal voor jezelf. Geen kinderen, geen partner, alleen JIJ!

Je verblijft in een mooie rustige omgeving waar vrijblijvend activiteiten om je te verdiepen aangeboden worden. Zoals meditatie, wandelen, creatieve workshops, massages. Alles mag niets moet!

Meer

Mind workshops

LU JONG YOGA- MEDITATIE RETRAITE ” BEWUSTWORDING IN VREUGDE”.

Heb je meer nood aan rust in je leven. Ontspanning en rust is iets dat vooral in ons hoofd zit. Je kan op een heel bijzondere plaats zijn en toch geen rust vinden. Of je kan je in een chaotisch drukte bevinden en toch de rust voelen. Wanneer je dicht bij jezelf bent is alles anders. We geraken de weg kwijt wanneer je verwijdert bent door allerlei factoren van buitenaf.

Meer info

Van paaszondag bij ons naar paaszondag in Bulgarije. Pasen valt in Bulgarije op 8 april. Deze goede of de grote week is een beleving om het levenskrachtvuur door te geven aan de wereld.

Een week om dieper in jezelf te gaan, een week van vergeven, een week van zuiveren, een week om stil te staan bij de vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik geboren? Een week om opnieuw geboren te worden, een week om te feesten, een week om een nieuwe start te nemen!

Het begin van de zomer, de lente in een zonnig land, de natuur die ontwaakt, het begin van veel nieuw leven…deze periode brengt vooral rust!

Een diepe rust in jezelf die je steeds kan meedragen, ook in de chaos van ons westers leven. Wandelen en mediteren staan centraal maar ook spelen en rust is belangrijk om jou energiepeil helemaal op te tillen.

Meer info

Stel je voor je staat voor een doek, in de open natuur, een stralende zon, je kiest een kleur en je begint te schilderen. Je laat je gedachten voor wat ze zijn, je vertrouwt, je volgt je hand en dan ineens ontstaat er iets…

Ontdek transformatie en meer overvloed in je leven via deze workshop.

Wanneer een rups een vlinder wordt, wordt schilderen kunst….zo creëer je meer overvloed in  je alledaags bestaan. De kracht ontdekken van bewustzijn en zo een leven opbouwen dat perfect bij je past. Genieten van het mooie Bulgaarse land vol van schoonheid en eenvoud, van rust en stilte. Je thuis voelen tussen de nachtegaal en een weelde aan natuur die transformeert in de lente van het leven.

Wanneer: Van maandag 30 april tot maandag 7 mei 2018.

Meer

Samen op vakantie. We bieden een mooi programma aan voor de volwassenen, voor de kinderen (volgens leeftijd ook aan tieners wordt er gedacht) en ook samen. Maar er is ook voldoende tijd om eigen initiatieven te nemen of te niksen.

Meer

Verhuur vakantiewoning

Onze vakantiewoning ” Jameela” beschikt over alles wat je hart verlangt… vooral rust!

Het is een recente nieuwbouw gelegen op het hoogste punt in Balkanski.
Ze beschikt over 5 slaapkamers met douches, een moderne keuken, een leefruimte en zwembad.

Het domein is 5000 m2

MEER …

VERHUUR

Onze vakantiewoning ” Jameela” (wat betekend mooi vanbinnen en vanbuiten) beschikt over alles wat je hart verlangt… vooral rust! Het is een recente nieuwbouw gelegen op het hoogste punt in Balkanski. Ze beschikt over 5 slaapkamers met douches, een moderne keuken, een

Er is plaats voor max 15 personen (zonder de hele kleintjes gerekend).
Bevestiging huur bij betaling van volledig bedrag.
Bij volledige verhuring een waarborg van 500€.

TRY_OUT
Bij elke boeking krijg je een lichaamsmassage aan huis!

Wens je meer info contacteer ons 0485/911989.

PRIJZEN (Juli-Augustus) 1 week 2 weken
Vakantiewoning (15 pers.) € 1850,00 € 3500,00

Deze prijs is inclusief:

• overnachting in een 2, 3 of 5 persoonskamer
• bed- en badlinnen
• zwembad, tv, wifi, haardroger.

• alle rust en tijd voor jezelf

De prijs is exclusief:

• eten en drinken (* uitgezonderd anders vermeld)
• huurauto maar kan vanaf 15€ per dag
• vlucht/transport van/naar Balkanski (richtprijs van de vlucht is 20 tot 200 euro)
• transport van de luchthaven naar het vakantiehuis (70 euro voor een taxi per rit)
• nederlandstalig gids kan gereserveerd worden zowel voor natuur of cultuur uitstappen.

Eveneens kan je na een week in het huis je vakantie   uitbreiden met een doorreis in Bulgarije…  mogelijkheden genoeg!